Onderzoeksopdracht
Blijf op de hoogte en volg Hannah
23 Januari 2007 | Nederland, Ede
Vanuit het Zeister Zendingsgenootschap in Nederland hebben we de opdracht gekregen om in Zuid-tanzania (plaats Mbeya)een onderzoek te doen voor de Moravian Church aldaar. Deze kerk steunt in het hele zuiden gezinnen waar de ouder(s) zijn overleden aan de gevolgen van aids. De kinderen die door het overlijden van een of beide ouders wees zijn geworden wonen bij hun grootmoeders of het oudste kind uit het gezin zorgt voor de andere kinderen. De Moravian Church steunt deze gezinnen door middel van schooluniformen en sponsorprogramma's.
Onze opdracht is om in kaart te brengen hoe de hulpverlening er nu uit ziet en waar wij ingangen zien voor hulp, bijvoorbeeld financieel maar ook door middel van organisatie. In dit stadium van het onderzoek is het nog heel onduidelijk wat we precies gaan doen, maar het is de bedoeling dat we eerst met z'n 4en het onderzoek opstarten (met 2 andere klasgenoten) en daarna in 2-tallen uiteen gaan om ongeveer 4 weken op een plek te wonen en onderzoek te doen.
Meer uitleg volgt.........
liefs han
29 Januari 2007 - 08:16
Ruben:
Dan Han! Leuk leuk leuk! Heel veel plezier toegewenst. Wordt niet bang deze laatste dagen voor vertrek. Je gaat het heel goed krijgen! k'ben van plan om je log op de voet te volgen! Hartelijke groet Ruben (En natuurlijk een dikke knuffel van Marlies en een natte kus van Maud) -
29 Januari 2007 - 11:50
Balkenende;-):
yo Han, nog 2,5 dag...geniet van de laatste dagen en goede reis!! tot horens, ik denk aan je/jullie!
-we fly 2morrow to Brazil...-
liefs uut Zeeland;-) -
29 Januari 2007 - 12:58
Mirjam:
Ha Hansje (& ook een beetje Koen)
Heel veel succes met de laatste lootjes...
take it easy...
Groet Mirjam -
29 Januari 2007 - 16:31
Kleine Breg:
Han, het is zooo spannend! Maar het wordt zo vet. En dan te bedenken dan Daan en Thes dr al zijn...brrr;) hereniging met man en kinderen:D
Geniet meiske!
kuskus -
29 Januari 2007 - 21:07
Alise:
Hoi Hannah!
Nou nu ben jij zelf aan de beurt! Ik hoop dat je net zo enthousiast bent en blijft als je vorig jaar in Malawi was bij ons! Dan komt het helemaal goed! Afrikanen houden daar wel van namelijk! Ben wel een beetje jaloers op je... Heel veel succes en t onderzoek klinkt interessant!
Alise -
29 Januari 2007 - 22:34
Lydiapiediejaa:
Hoi Hannah,
alvast heel veel succes, jullie gaan net als ons morgen toch? Ga met God!
Lydia